Slowakije wandelreizen

Ontdek Slowakije

wandelreizen Slowakije wandelen sportieve wandeling karpatenmassief

Avontuurlijk wandelen in Slowakije

Een groot deel van Slowakije behoort tot de Karpaten. In het noorden vormt het Tatragebergte de natuurlijke grens met Polen. Ben je sportief en hou je van rust en natuur? Ga dan mee wandelen in Slowakije. Het land is nog niet overspoeld door toerisme en je vindt er ongerepte berggebieden. Bovendien wordt de bagage vervoerd en draag je enkel je dagrugzak. Krakau, de prachtige Poolse stad, ligt niet veraf en een bezoek aan het oude centrum is dus zeker een mooie afsluiter van jouw stapvakantie.

De stevige tochten gaan over steile bergkammen en bij sommige moeilijke passages maak je gebruik van aangebrachte kabels of ladders. Gelukkig heb je geen hoogtevrees en ben je tredzeker dankzij jouw bergervaring. De hoge watervallen, glasheldere meren en vergezichten op sublieme valleien vormen een welkome beloning!

Beschikbaar Gegarandeerd Op aanvraag Volzet

Reis Start Eind # dag. Prijs Status
Image {{departureDate.Title}}
{{departureDate.Title}} {{departureDate.StartDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.EndDate | date: 'dd-MM-yyyy'}} {{departureDate.NumberOfDays}} {{departureDate.Price | currency}} Ontdek
loading