Op zoek naar iets?

Zuiderhuis Antwerpen verhuist

Zuiderhuis Antwerpen verhuist!

Een nieuw hoofdstuk

 

De dozen zijn gepakt en toegeplakt, het afscheid genomen, de sleutels overhandigd. Na 7 jaar neemt Zuiderhuis Antwerpen afscheid van de Melkmarkt. Vanaf 2 april 2019 vind je ons terug op de Britselei nr. 80!

Stilstaan is achteruitgaan. Na onze verhuis in Gent kijkt ook het team in Antwerpen reikhalzend uit naar een gloednieuwe locatie. Na 7 vruchtbare jaren aan de Melkmarkt in het historische hart van de stad verhuist Zuiderhuis Antwerpen naar een prachtig oud pand op de Leien, meer bepaald de Britselei 80, recht tegenover het oude gerechtsgebouw.

Tussen 29 maart en 1 april zijn we met zijn allen druk in de weer en zal ons kantoor in Antwerpen gesloten zijn. Telefonisch blijven we uiteraard steeds bereikbaar. Vanaf 2 april verwelkomen we jullie graag in onze nieuwe thuis op de Britselei voor wilde reisplannen en deskundig advies.

 

Nieuw pand in Antwerpen

 

Benieuwd naar ons nieuw kantoor?

 

Hou dan zeker onze website en sociale media in de gaten. We laten je er binnenkort meegenieten van onze nieuwe werkplek. Op www.zuiderhuis.be/reiskantoren vind je onze nieuwe contactgegevens en alle praktische details.