fbpx Reisverslag: Prachtige beelden uit Zuid-Afrika en Namibië - Zuiderhuis

Prachtige beelden uit Zuid-Afrika en Namibië

reisverslag

geplaatst op 18 april, 2021

In 1999 verliet Koen Dehaene Vlaanderen en vestigde hij zich definitief in Franschhoek, een schilderachtig dorpje in het hart van de Zuid-Afrikaanse wijnstreek. Hij werkt er als nationaal gids en is een gediplomeerd gids voor Namibië en Swaziland. Sinds 2008 werkt hij de reizen van Zuiderhuis in Namibië en Zuid-Afrika uit – reizen die hij zelf ook steeds begeleidt.

Vorig jaar was Koen nog eens in België en maakte hij van de gelegenheid gebruik om zijn kennis en ervaring met jullie te delen.

Koen zette alle presentaties op YouTube zodat ook wie er uiteindelijk niet bij was alsnog kan genieten van enkele prachtige beelden uit Zuid-Afrika en Namibië.

Zuid-Afrika : het noorden, Swaziland en Lesotho

Deze comfortabele wandelreis in het noorden van Zuid-Afrika voert ons langs verschillende wild- en natuurparken. Game-drives worden afgewisseld met wandelingen door de parken. Waar het kan laten we ons begeleiden door ervaren parkwachters die ons van dichtbij laten kennismaken met de dieren in hun natuurlijke habitat.

Zuid-Afrika (Noord)

Zuid-Afrika : het zuiden, de Kaap, de tuin van Afrika

Deze wandelreis combineert de hoogtepunten van het zuidwesten van Zuid-Afrika: Kaapstad, het Kaapse schiereiland, Hermanus, Robberg, de tuinroute, Tsitsikamma Nature Reserve, Oudtshoorn, Addo Elephant Park, de Cederbergen, Franschhoek, …

Zuid-Afrika (Zuid)

Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho : Grand Tour van noord naar zuid

22-daagse rondreis waarbij alle hoogtepunten van Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho bezocht worden. Een gevarieerd en origineel programma langs de mooiste wild- en natuurparken.

Zuid-Afrika, Zwaziland en Lesotho

Namibië : comfortabele wandelreis in het zuiden van Namibië

In het land van de San-Bosjesmannen reizen we door de meest indrukwekkende zandduinen ter wereld. We verkennen achtereenvolgens 4 totaal verschillende woestijntypes: de Kalahari, de Nama, de Succulent Karoo en de Namib Woestijn, elk met zijn eigen typische vegetatie. Onderweg ervaren we een oorverdovende stilte en genieten we van de onovertroffen schoonheid van rode rotsen, zandgele sterduinen en diepe canyons.

Namibië (Zuid)

Namibië : comfortabele wandelreis in het noorden van Namibië

Het Noorden van Namibië heeft rotsformaties, uitgestrekte savannes met acaciabomen, wilde dieren en torenhoge bergen. We brengen een uitgebreid bezoek aan Damaraland, gaan opzoek naar leeuwen, olifanten, giraffen en jachtluipaarden in het unieke Etosha National Park en bezoeken het verrassend groene Waterberg Plateau National Park.

Namibië (Noord)

Toch liever op individuele basis naar Namibië of Zuid-Afrika? Neem zeker contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

Stay inspired

Het beste van onze blogs & reisinspiratie in je mailbox.

HOU ME OP DE HOOGTE

Volg ons op onze socials voor meer inspiratie

Meer inspiratie
De schurk van het moeras
LEES MEER
Een update uit Sri Lanka!
LEES MEER
Paradijsvogels in Costa Rica
LEES MEER
Niels in Nepal: een kennismaking
LEES MEER